Thursday, December 5, 2013

Study week ES

- bismillah -

Study week ini ialah yang paling mencabar. 
Mencabar fizikal dan iman. 
Allahuakbar. 

Sabar dan kuatkan kefahaman. 
Bertaqwa dan bersyukur kita ialah kita, 
Walaupun orang lain tak mampu nak buat apa yang kita nak. 
Heh. Lupa, semua orang lain2. 
In the end, kena selalu semat pada hati,
Allah maha adil. 

Kejayaan dalam kesusahan adalah lebih manis. 
Kegagalan kerana bersusah tidak akan melemahkan. 

Buang rasa superior "aku mampu, kau tak mampu". 
Itu bukan urusan kita kalau orang lain tak nak hidup macam hidup kita. 
Kita pun tak nak kehidupan kita mcam hidup orang lain juga kan? 😂😂😂😂😂

No comments:

Post a Comment

Overnight changes

- bismillah - When i left malaysia for my study in jordan 6 years ago, i have nothing in my mind to worry for, except that it maybe the las...