Thursday, December 5, 2013

Study week ES

- bismillah -

Study week ini ialah yang paling mencabar. 
Mencabar fizikal dan iman. 
Allahuakbar. 

Sabar dan kuatkan kefahaman. 
Bertaqwa dan bersyukur kita ialah kita, 
Walaupun orang lain tak mampu nak buat apa yang kita nak. 
Heh. Lupa, semua orang lain2. 
In the end, kena selalu semat pada hati,
Allah maha adil. 

Kejayaan dalam kesusahan adalah lebih manis. 
Kegagalan kerana bersusah tidak akan melemahkan. 

Buang rasa superior "aku mampu, kau tak mampu". 
Itu bukan urusan kita kalau orang lain tak nak hidup macam hidup kita. 
Kita pun tak nak kehidupan kita mcam hidup orang lain juga kan? 😂😂😂😂😂

No comments:

Post a Comment

Random dreams

- bismillah - Alhamdulillah. Allah izin masuk ke tahun baru hijrah. To cut short, here is my list of dreams yang worth dreaming...nak capa...