Saturday, December 12, 2009

*sigh

-bismillah-

alhamdulillah hari ni diberi kesempatan utk teroka satu lagi ilmu~ heh, add math je.. 'intergeration' [is it?] blajar masa intensif tadi.. seronok pula buat tu [yg basic baru], sampaikan bila sir cakap, "ok, kamu boleh kemas!", saya tergamam. eh, cepatnya masa berlalu!! saya nak lagii..

ya..masa sangat cepat berlalu, lebih-lebih lagi apabila kiamat semakin mendekat.

sekarang nih sudah masuk fasa ke-2 dalam planning cuti sekolah. haish,, rasa luluh saja hati ini nak pergi berdepan semula dengan 'hectic' life di sekolah. haha, mana tak hecticnya, awal-awal lagi PUM dah chup saya nak suruh buat laporan. huhuu..amanah2~

pasal sekolah, hari ni sudah nampak 75% kesahihan rumour yang menyakitkan..sebenarnya tak dalah 'menyakitkan' sangat, cuma rasa terkilan dan tak puas hati dengan tindakan seseorang, memilih mereka itu daripada mereka ini~ haishh..biarlah!

apa-apa pun, the tense is arousing.. regarding with what I call 'tuition life', 'hectic-to-be school life' and of course my everyday life. proses mententeramkan hati yang berbolak balik neh agak rumit, mungkin sebab terlalu banyak 'orange-sun' exposure pada dunia luar dari bumi wakaf itu. what ever it is, I'll always be me, not the new me nor the old me, insyaAllah with Allah's guidance.

hihii^^

that's it, expressed. Done.

No comments:

Post a Comment

Random dreams

- bismillah - Alhamdulillah. Allah izin masuk ke tahun baru hijrah. To cut short, here is my list of dreams yang worth dreaming...nak capa...