Monday, July 13, 2009

..hoh..hoh..hoiisHh..

life..c'est la vie~ [life..that's life~] hoh..dan hoh...dan hoHh!

1stly, ada ke patut sorang cikgu takoot sama anak muridnya??
hari ni ada jumpa satu blog besh,, blog sorang cikgu muda yang agak sengal../hahahh bleyh wat gang dgn aku nihh =D/.. hurmm bliu ckp psl sorang student yang ~~~ntahlahh~~~
haish~

sorang pendengki tak akan dapat apa2 melainkan apa yang didengkinya - kata hikmat arab

so, kalu aku nk dengki sama itu budak boleh ke?? =D bleyh dapat jadi cam dia..high achiever gituu...haha =) sama macam hikam wal amsal tu cakap.. adeh.

2nd thing nk tulis arini, SAYA X SUKA ORG meLABEL orang lain sesuka hati
dan lagi x suka kalau tak tahu pasal apa label tu dilabelkan.

100 million dollar question** : mengapa perlu dilabel dan melabel dengan label tu pada pihak yang terlabel tu??

**bila kaji balik, bulan april is debate..sah keja 2 org tu..huhu

-n-of-n3-

No comments:

Post a Comment

A day to remember

- bismillah - Alhamdulillah. Lps grad, bermula lah urusan nak mohon kerja. Mula2 kena isi borang SPA, lapor diri dengan penaja, kemudian i...