Sunday, July 12, 2009

eja-biar-betol challenge 2009~~!

spell it right challenge 2009
hahahhh
ada 10 perkara macam-macam utk dikongsi~
perkara yg bukan orang yang sama terlibat .. macam2 ada

  1. when it comes to the matter of luck, i'm totally out of it.
    so do [ayam] & [f]..hahah samalah naseb kamuu
  2. alhamdulillah, even dpt goodies bag jer, [still happy + enjoy - flabbergasted = me today!]
  3. hurmm..kebanyakan students yg aku jumpa hari ni orang yang sama aku jumpa masa sekolah rendah dulu2 pi camps..hahahhh macam2 rupa ada.. yang makin kembang~ yang makin tinggi..haha cakap pasal tinggi, alkisah tadi adalah sorang budak yg amik tuition skali dgn aku.. [a.m] head judge tanya dia, "how tall are you?" then he made a reply which i believe has stunned almost everybody there, "about 192 kot..". fasihah pun bisik + mata bulat "hahh 2 meter budak tu!!"
  4. adeh.
  5. awal pagi, bdk2 sekolah elit [elit dari karuma~] buat bising2.. konon semangat lebih..tp bagos gakk drpd skolah lain yang diam bertafakur jaa.. hahahh tp korang overeact lorhh wahai skolah signature~!!
  6. hurmm apa lagi nk cerita?? ha, ada sorang budak meletakkan amanah kat aku
  7. "kirim salam kat fuzla & awanis"
  8. "..ya.."(rasa mcm nk bagi tazkirah ja, TAU TAK MAKRUH KIRIM SALAM KAT GIRLS AJNABI..tu lah, tak belajar syariah islamiah~) *do correct me if im wrong
  9. hurmm apa lagi ya??
  10. haa! alhamdulillah, arini Allah menjaga daripada fitnah & kesucian hati! makacih sebab duduk kat tmpat lain yer mister~ =)
.
lagipun ustazah pesan, setiap orang ada aura sendiri..hehe macam magnet..pada kedudukan tertentu, akan ada tarikan.. =) hari ni terpelihara! syukran ya Rabb!
.
nawwar yang masih mencari kekuatan
.
-n-of-n3-

1 comment:

  1. tgk cara dia amanah, tgk nama org yang nk menerima salam, toksah la laksanakan amanah itu...

    ReplyDelete

Serve the immediate community

- bismillah - This morning, i went to a private hospital to accompany my mom. I met a passionate consultant who's seeing my mom for her...