Sunday, July 12, 2009

eja-biar-betol challenge 2009~~!

spell it right challenge 2009
hahahhh
ada 10 perkara macam-macam utk dikongsi~
perkara yg bukan orang yang sama terlibat .. macam2 ada

  1. when it comes to the matter of luck, i'm totally out of it.
    so do [ayam] & [f]..hahah samalah naseb kamuu
  2. alhamdulillah, even dpt goodies bag jer, [still happy + enjoy - flabbergasted = me today!]
  3. hurmm..kebanyakan students yg aku jumpa hari ni orang yang sama aku jumpa masa sekolah rendah dulu2 pi camps..hahahhh macam2 rupa ada.. yang makin kembang~ yang makin tinggi..haha cakap pasal tinggi, alkisah tadi adalah sorang budak yg amik tuition skali dgn aku.. [a.m] head judge tanya dia, "how tall are you?" then he made a reply which i believe has stunned almost everybody there, "about 192 kot..". fasihah pun bisik + mata bulat "hahh 2 meter budak tu!!"
  4. adeh.
  5. awal pagi, bdk2 sekolah elit [elit dari karuma~] buat bising2.. konon semangat lebih..tp bagos gakk drpd skolah lain yang diam bertafakur jaa.. hahahh tp korang overeact lorhh wahai skolah signature~!!
  6. hurmm apa lagi nk cerita?? ha, ada sorang budak meletakkan amanah kat aku
  7. "kirim salam kat fuzla & awanis"
  8. "..ya.."(rasa mcm nk bagi tazkirah ja, TAU TAK MAKRUH KIRIM SALAM KAT GIRLS AJNABI..tu lah, tak belajar syariah islamiah~) *do correct me if im wrong
  9. hurmm apa lagi ya??
  10. haa! alhamdulillah, arini Allah menjaga daripada fitnah & kesucian hati! makacih sebab duduk kat tmpat lain yer mister~ =)
.
lagipun ustazah pesan, setiap orang ada aura sendiri..hehe macam magnet..pada kedudukan tertentu, akan ada tarikan.. =) hari ni terpelihara! syukran ya Rabb!
.
nawwar yang masih mencari kekuatan
.
-n-of-n3-

1 comment:

  1. tgk cara dia amanah, tgk nama org yang nk menerima salam, toksah la laksanakan amanah itu...

    ReplyDelete

Bila kita akan kembali

Hanya pada Allah tempat kita bergantung. Jika ditakdirkan kita hilang segalanya dalam dunia ini, atau kita yang menghilang, maka harta duni...