Tuesday, February 17, 2009

i'm sixteen, and in love!

alhamdulillah..dah genap 15 tahun aku hidup..
banyaknya garam yg aku dah telan..jangan nanti tua dapat darah tinggi sudahlah -_-..
tapi, kalu nak ikutkan, x semua 15s (org umur 15 taun) ada pengalaman yang sama byak..
aku masih x cukup pengalaman bab public speaking...yaa salam.
x macam mereka2 di australia sana~ kan aisyah??

skang dah masuk group sixteens..huu..
tadi baca paper about a 16s girl kat europe sana.. banyak sungguh faa'il kpada anaknya..na'uzubillah.. what i am going to say is she looks older than her age.. at first, i think she's in her 20s..ya salam..
gals, how am i look like??
uuuuu no coment please.

♥_♥
apa kes aku letak tajuk in love tu?
kes seagull.
im in love with add math. tadi dating dah kena penangannya~ love's stroke~~
..cinta fasa ke-3 quadratic function. fuuh.. sempoi. setiap saat dan ketika aku memikirkanmu add math :) x tipu! skang nih tgh piker camna nk approach my love~~~
sabtu nih date lagi! ♥_♥

ms seagull nk chow..salam

2 comments:

  1. slm....
    toi4...
    sape la kita ngn budk ostolia 2...
    hu~



    p/s :
    ooops...
    1 fkta yg prlu diketahui...
    kmu tlh jtuh cnta dgn "org" yg sma dgn epal...
    huhuuu...

    ReplyDelete
  2. ostalia huuu

    epal..sapakah itu??
    hehehhh

    ReplyDelete

Random dreams

- bismillah - Alhamdulillah. Allah izin masuk ke tahun baru hijrah. To cut short, here is my list of dreams yang worth dreaming...nak capa...