Tuesday, February 17, 2009

i'm sixteen, and in love!

alhamdulillah..dah genap 15 tahun aku hidup..
banyaknya garam yg aku dah telan..jangan nanti tua dapat darah tinggi sudahlah -_-..
tapi, kalu nak ikutkan, x semua 15s (org umur 15 taun) ada pengalaman yang sama byak..
aku masih x cukup pengalaman bab public speaking...yaa salam.
x macam mereka2 di australia sana~ kan aisyah??

skang dah masuk group sixteens..huu..
tadi baca paper about a 16s girl kat europe sana.. banyak sungguh faa'il kpada anaknya..na'uzubillah.. what i am going to say is she looks older than her age.. at first, i think she's in her 20s..ya salam..
gals, how am i look like??
uuuuu no coment please.

♥_♥
apa kes aku letak tajuk in love tu?
kes seagull.
im in love with add math. tadi dating dah kena penangannya~ love's stroke~~
..cinta fasa ke-3 quadratic function. fuuh.. sempoi. setiap saat dan ketika aku memikirkanmu add math :) x tipu! skang nih tgh piker camna nk approach my love~~~
sabtu nih date lagi! ♥_♥

ms seagull nk chow..salam

2 comments:

  1. slm....
    toi4...
    sape la kita ngn budk ostolia 2...
    hu~



    p/s :
    ooops...
    1 fkta yg prlu diketahui...
    kmu tlh jtuh cnta dgn "org" yg sma dgn epal...
    huhuuu...

    ReplyDelete
  2. ostalia huuu

    epal..sapakah itu??
    hehehhh

    ReplyDelete

The truth and the reality are there, hidden

- bismillah - It's been a long time since i can sit down and write something here. In this life, we do not know: - we would live up t...